دراین وبلاگ سعی شده از دنیای رایانه اخباری منتشر شود. دراین وبلاگ سعی شده از دنیای رایانه اخباری منتشر شود.
انواع موشموشیها در انواع مختلفی وجود دارند. تفاوتها در انواع این سختافزار در حوزههای مختلفی از نظر نحوهٔ عملکرد فیزیکی، نحوهٔ ارتباط با رایانه و همچنین چگونگی اتصال به آن هستند. موشوارهها از نظر نحوهٔ عملکرد در انواع غلتکی، نوری (اپتیکال)، ژیروسکوپی و سهبعدی وجود دارند. نحوهٔ ارتباط موشی با رایانه، متشکل از پروتکلهای مشابه مورد استفاده توسط شرکتهای مایکروسافت، لوجیتک (Logitech)، و آیبیام است. موشوارهها میتوانند توسط ، و درگاه یواسبی به رایانه متصل شوند. موشوارهٔ غلتکیموشوارهٔ غلتکی (یا نوری-مکانیکی) از یک گوی پلاستیکی تشکیل شده است که با چرخش در فضای زیرین موشی، دو چرخدنده مجاور خود را در داخل ماوس به حرکت درمیآورد. حرکت این چرخندهها توسط دو دیود تشخیص داده میشود و به کنترلگر منتقل میشود. موش نوریموش نوری به جای حرکت دادن برخی از قطعات خود همچون موشهای مکانیکی، یک دیود ساطع نور و دیودهای نوری را برای تشخیص جنبش نسبت به سطح زیرین به کار میگیرد. دکمههاموشی وسیلهای جهت اجرا و به کارگیری برنامهها به ویژه در ویندوز و اینترنت است که دارای ۲ کلید اصلی میباشد (کلید سومی که در وسط یا قسمت کناری بعضی از موشیها قرار دارد در برنامههای ویژه به کار میرود). کاربرد موشی در رابطهای کاربریبرنامهنویسان سعی میکنند برنامههای امروزی را طوری طراحی کنند که بیشتر قابلیت اجرا با موشی را داشته باشند. چرا که هم کار با آن ساده است و هم فراگیری و سرعت عمل آن مناسب است. موشی به کمک کابلی به رایانه متصل میباشد و مکاننما را در صفحهٔ نمایشگر حرکت داده و هدایت میکند. موشی در هر کجا باشد با توجه به نیاز، با ضربه (کلیک کردن دکمه سمت راست یا چپ) عمل کرده و کار را پیش میبرد. کلید سمت راست معمولاً جهت یک سری از برنامههای سیستمی (کپی، برش، حذف، انتخاب، ذخیره، تغییرات و...)به کار میرود. کلید سمت چپ که مهمترین اعمال را انجام میدهد چهار عمل زیر را به عهده دارد
این چهار عمل در برنامههای خاص کار خاص خود را انجام میدهند که تقریباً شبیه اعمال بالا است. ابزارهای جانبیزیرموشیموشیهای ابتدایی نیازی به زیرموشی نداشتند. آنها دارای دو چرخ در زیر خود بودند که تقریبا روی هر چیزی گردش میکردند. اما موشیهای پس از آن، که در ابتدا دارای یک گوی فلزی در زیر خود بودند، برای عملکرد بهتر نیاز به یک زیرموشی داشتند. زیرموشی بیشتر با موشیهای مکانیکی به کار برده میشود. علت آن این است که گوی زیر آنها برای عملکرد بهتر نیاز به اصطکاک مناسب دارد ولی این اصطکاک معمولا توسط سطح اکثر میزهایی که موشی روی آنها کار میکند فراهم نمیشود. با وجود اینکه اکثر موشیهای نوری و لیزری نیازی به زیرموشی ندارند، برخی از کاربران برای راحتی بیشتر و یا لرزش کمتر اشارهگر، از زیرموشی استفاده میکنند. برخی موشیهای لیزری و نوری معمولا با سطوح شفاف یا بازتابنده مشکل دارند. از کاربردهای دیگر زیرموشی میتوان به مواردی اشاره کرد که بیم آن برود که سطح میز دچار خراش و آسیب شود و یا زمانی که نقوش روی سطح میز موجب حرکت غیردقیق موشی گردند. پاموشیپاموشی (به انگلیسی:Foot covers یا foot-pads)، وسیلهای پلاستیکی با اصطکاک کم است که موشی روی آن میلغزد. برخی محصولات باکیفیتتر، از تفلون برای کاهش بیشتر اصطکاک استفاده مینمایند.
نظرات شما عزیزان:
آخرین مطالب آرشيو وبلاگ نويسندگان موضوعات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|||
![]() |